The House Skeppsbron

Vår privata öppenvårdsmottagning i centrala Stockholm, med individanpassade behandlingar för att du ska få rätt hjälp med ditt beroende och mående.

Time to go to rehab!

 

The House Skeppsbron är vår privata mottagning i centrala Stockholm för socialt etablerade personer. Vi har bred erfarenhet av att arbeta med högpresterande individer som lever under unika levnadsförhållanden på grund av yrke eller livsstil – därför skräddarsyr vi alltid vårt program utifrån dina behov.

Efter avslutad behandling har du möjlighet att delta i vårt eftervårdsprogram för att ge dig de bästa förutsättningarna framåt.

Välkommen till oss för ett första samtal!

Unik miljö

Att skapa en omgivning som inspirerar till engagerande samtal är en central del av konceptet på The House. Alla våra lokaler har inretts utifrån den vetenskapliga metoden EBD (evidence based design), där färg och dekor noggrant valts ut för att bidra till ett ökat välmående och inre lugn. Resultatet är en behandlingsmiljö som vi anser är helt unik inom svensk beroendevård.

Vår metod

Kanske har du på ytan ett välordnat liv, men har på andra sätt förlorat kontrollen över ditt bruk av alkohol, droger, sex eller spel. På The House hjälper vi dig att tillfriskna med en behandling som baseras på tolvstegsmodellen utifrån en evidensbaserad grund samt återfallsprevention, MET (motiverande samtal) och compassion therapy. Vi tar givetvis även emot dig som anhörig eller medberoende.

Boka ett samtal för dig eller en närstående

Vi har alltid öppet! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill boka in ett samtal.

The House Skeppsbron

På ditt livs villkor

På The House individanpassas programmet efter just dina förutsättningar. Vid specifika preferenser eller önskemål är det få saker som inte går att ordna – därför skräddarsyr vi alltid upplägget utifrån varje enskild klient.

The House Skeppsbron

Erfarenhet

Vårt team har mångårig erfarenhet av beroendevård, anhörigproblematik och interventioner. Vill du veta mer om våra terapeuter? Hör av dig till oss!

The House Skeppsbron

Eftervård

Oavsett om du har gjort din behandling på The House Skeppsbron eller på The Mansion, så är du välkommen att delta i vårt eftervårdsprogram för fortsatt stöd i din resa från beroende till tillfrisknande.

Kontaktuppgifter

Telefon: +46 (0)76-600 80 30‬
Email: [email protected]

Skeppsbron 28, 11130, Stockholm, Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i formuläret nedan.