The Wing

På The House erbjuder vi personligt anpassad rehabilitering i vackra, fridfulla miljöer. Vi är här för att stödja din resa mot ett hälsosammare liv, fri från beroenden och psykiska utmaningar.

En miljö att må bra i

 

På The Barn erbjuder vi möjligheten att anlända tidigt till din behandling, där du välkomnas till en lugn och fridfull miljö. För att säkerställa de bästa möjliga behandlingsresultaten arbetar vi med stängda grupper. Detta tillvägagångssätt bidrar till en fokuserad och trygg atmosfär för alla deltagare. 

Vi strävar efter att ingen ska behöva vänta ensam hemma på att deras behandling ska börja, utan istället få möjligheten att anpassa sig och förbereda sig mentalt i en stöttande och helande miljö.

Long stay

Long Stay är för dig som känner att du behöver mer tid i en lugn och stödjande miljö där du långsamt kan återgå till vardagen. Detta program erbjuds vid The Wing som en möjlighet att förlänga din vistelse efter avslutad behandling. Här kan du i din egen takt börja integrera vardagliga rutiner samtidigt som du fortfarande har tillgång till nödvändigt stöd och resurser. 

Gruppterapi

Under din tid på The Wing får du möjlighet att delta i förmiddagsgrupper tillsammans med andra klienter. Dessa sessioner är tillfällen för att öppet diskutera och dela tankar om dagliga rutiner, personligt välbefinnande och aktuella ärenden som berör gruppen. 

Ett team av experter

Vårt team består av terapeuter, läkare och friskvårdspersonal som finns där för dig under hela behandlingen. Vi tillhandahåller även psykologer vid behov. Vi tror på en helhetssyn inom hälsa – att behandling inte bara handlar om att ta itu med problemet, utan att också se till hela individen.

En privat upplevelse

Vi vill att du ska uppleva samma trygghet och bekvämlighet som i ditt eget hem när du checkar in på The Mansion. Som klient har du naturligtvis ditt eget rum samt badrum, en plats för bara dig där du kan landa och vila under programmets gång.

The Wing

Allt du behöver för din hälsa

På The Mansion står hälsan i fokus. Vi vill att du som klient ska ha tillgång till allt du behöver vad gäller utrustning och personal – träna i gymmet individuellt eller med vår personliga tränare för att sedan avrunda i bastun.

The Wing

Skapat för ditt välmående

Samtliga rum har inretts utifrån den vetenskapliga metoden EBD (evidence based design), en väl beprövad teknik som används för att skapa en omgivning som bidrar till ett ökat välmående och inre lugn.

Kontaktuppgifter

Telefon: +46 (0)76-600 80 30‬
Email: [email protected]

Skeppsbron 28, 11130, Stockholm, Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i formuläret nedan.