The House Mansion

Ett rehab i exklusiv miljö med fokus på beroende, hälsa & välmående.

Time to go to Rehab

 

Välkommen till The Mansion, ett rehab för dig eller en närstående som behöver en paus från vardagen. Återhämta dig med vårt program i en vacker herrgårdsmiljö som öppnar upp för läkande och reflektion – med kunnig personal, träning inom gym och yoga samt privat kock.

Under din vistelse går vi på djupet av alkohol- eller drogproblematik, hur det har varit för dig och vad du kan göra för att inte hamna där igen.

Efter avslutat program kanske du vill stanna kvar lite längre hos oss. Du kan då förlänga din vistelse via The Barn, i anslutning till The Mansion.

Månadsprogram

Vårt månadsprogram sker alltid i mindre grupper, vilket studier bekräftar leder till ett bättre mående. Antalet platser är begränsat, så kontakta oss i god tid för att boka in din vistelse.

Personligt upplägg

Vårt månadsprogram sker alltid i mindre grupper, vilket studier bekräftar leder till ett bättre mående. Antalet platser är begränsat, så kontakta oss i god tid för att boka in din vistelse.

Ett team av experter

Vårt team består av terapeuter, läkare och friskvårdspersonal som finns där för dig under hela behandlingen. Vi tillhandahåller även psykologer vid behov. Vi tror på en helhetssyn inom hälsa – att behandling inte bara handlar om att ta itu med problemet, utan att också se till hela individen.

The House Mansion

En privat upplevelse

Vi vill att du ska uppleva samma trygghet och bekvämlighet som i ditt eget hem när du checkar in på The Mansion. Som klient har du naturligtvis ditt eget rum samt badrum, en plats för bara dig där du kan landa och vila under programmets gång.

The House Mansion gym

Allt du behöver för din hälsa

På The Mansion står hälsan i fokus. Vi vill att du som klient ska ha tillgång till allt du behöver vad gäller utrustning och personal – träna i gymmet individuellt eller med vår personliga tränare för att sedan avrunda i bastun.

The House Mansion lounge

Skapat för ditt välmående

Samtliga rum har inretts utifrån den vetenskapliga metoden EBD (evidence based design), en väl beprövad teknik som används för att skapa en omgivning som bidrar till ett ökat välmående och inre lugn.

Kontaktuppgifter

Telefon: +46 (0)76-600 80 30‬
Email: [email protected]

Skeppsbron 28, 11130, Stockholm, Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i formuläret nedan.