Om The House

The House är ett konceptualiserat beroendevårdskoncept. Vi erbjuder individanpassade behandlingar för både beroende och medberoende i Stockholm och Östergötland.

Om The House

The House grundades 2018 av beroendeterapeuten och konceptdesignern Robert Bohman, en behandlingsmodell i exklusiv miljö som tidigare saknats inom svensk beroendevård. Idén tog Robert med sig efter att ha sålt behandlingshemmet The Drawing Room, även det grundat av honom själv. 2021 klev entreprenören och beroendeterapeuten Felix Granander in som partner i verksamheten för att tillsammans med Robert vidareutveckla The House.

På bara några år har The House vuxit till ett mycket framgångsrikt och efterfrågat behandlingskoncept, med unikt höga och hållbara tillfrisknanderesultat.

Vår metod

På The House har vi utvecklat en unik behandling som särskilt riktar sig till den socialt etablerande individen. Besök oss på vår privata öppenvårdsmottagning i Stockholm eller boka en längre vistelse på kursgården The Mansion. Du kan också få behandling var som helst i världen med den mobila lösningen Private House. Vi har dessutom en specialiserad enhet för dig som tillhör gruppen HBTQI+. 

Kort sagt – här finns många valmöjligheter för dig som klient eller arbetsgivare. Alla våra rehabiliteringsmetoder är individuellt anpassade efter just dig och din vardag, där du steg för steg får vägledning och stöttning av våra erfarna terapeuter. Vid behov samarbetar vi även med läkare, psykologer eller andra instanser inom olika rehabiliteringsområden. 

Själva behandlingsprogrammet baseras på tolvstegsmodellen utifrån en evidensbaserad grund samt återfallsprevention, MET (motiverande samtal) och compassion therapy. Här ges du verktyg att bryta gamla mönster och i stället skapa nya, positiva förändringar i ditt liv, en meningsfull tillvaro helt utan alkohol  och droger.