Private House

När livet händer går det inte alltid att ta sig till oss – då kan vi komma till dig.

Ibland kan en person vara i en situation då det helt enkelt är omöjligt att ta sig till en behandling.

 

Med vår lösning Private House tar vi oss till dig, oavsett var du befinner dig i världen. I dag lever många människor under unika eller till och med extrema levnadsförhållanden. Det kan innebära frekventa resor på grund av arbete eller att man har en livsstil där ingen vecka är den andra lik. Det finns även personer som omgärdas av exceptionellt hög sekretess på grund särskilda samhällspositioner. Då kan det vara svårt eller nästintill omöjligt att schemalägga tider hos en terapeut. 

Ett globalt rehab

The House har gedigen erfarenhet av speciella livssituationer och är faktiskt det enda rehab i Sverige som arrangerar behandling på önskad plats var som helst i världen. 

Skräddarsydd lösning

Med Private House får du en skräddarsydd lösning helt anpassad efter just dina behov, där såväl terapeuter som annan nödvändig personal ur vår stab (om så krävs) reser med dig eller ansluter till aktuell plats. Det kan till exempel röra sig om sjukvårdspersonal, personlig tränare eller kock.

Privata faciliteter

Förutom vår mobila lösning har vi dessutom två faciliteter avsedda för Private House, med bas i Berlin och Stockholms skärgård. Vi kan även anordna fullt privata behandlingar på vårt rehab The Mansion.

The House Skeppsbron

En privat upplevelse

Private House är en helt privat lösning. Detta är skapat för dig som inte har möjlighet att finna dig på ett ställe under en längre tid. Som offentlig person kan det vara problematiskt att söka vård och kräver diskretion. Genom Private House så kan du värna om din integritet samtidigt som du får tillgång till vård.

The House Skeppsbron

De resurser du behöver

Tillsammans planerar vi vilka resurser du behöver för att kunna genomföra en lyckad behandling. Till vårt förfogande har vi terapeuter, läkare, psykologer, tränare, kock och andra typer av coacher.

The House Skeppsbron

Tillgängligt över hela världen

Private House är tillgängligt över hela världen. Vi har stor erfarenhet i att planera och utföra behandlingar oavsett var klienten befinner sig. 

Kontaktuppgifter

Telefon: +46 (0)76-600 80 30‬
Email: [email protected]

Skeppsbron 28, 11130, Stockholm, Sverige

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i formuläret nedan.