För många streck ikväll? Better call The House!

THE HOUSE STOCKHOLM

Pressmeddelande den 3 juli 2023

The House Rehab, Gerillakampanj på Stureplan

The House rehab ägnade lördag kväll åt en minst sagt icke traditionell marknadsföring.
På Stureplan blev det många skratt, hejarop och nyfikna personer i alla åldrar som flockades runt Robert Bohman och Felix Granander som smyckade gatorna med sina texter och scener runtom nattklubbar och restauranger. ”Blev det för många streck ikväll” var ett av citaten som klistrades på övergångsstället mellan East och Sturehof.

”9 av 10 personer vi mötte under kvällen visste exakt vad för streck vi menade. Vi ändrar sättet att kommunicera i en bransch som är förlegad och stigmatiserad” säger Robert Bohman, Grundare och CEO The House.

Robert menar att många med en eventuell beroendeproblematik har svårt att identifiera sig med den gamla typen av kommunikation som beroendevården, både i Sverige och internationellt använts sig av, dvs ”Utspillda rödvinsglas, en misshandlad kvinna, otäcka scener med skrämda barn, osv. Eller tvärtom blomstrande träd och soluppgångar”.

”Vi vill synliggöra verkligheten som den faktiskt ser ut idag, för de allra flesta med ett missbruk. Och inte göra detta med någon skrämselpropagande eller halleluja-taktik”. säger Felix Granander, Partner, terapeut och COO The House.

”Det betyder såklart inte att alla ska ska på rehab, men kanske några”. säger Robert Bohman, Grundare och CEO The House